Lent.az-ın mətbəxi layihəsində növbəti resepti təqdim edirik.
Bu dəfə sizə sosial şəbəkədə “Myfoodchannel” adı ilə tanınan səhifəyə istinadən Ukrayna borşunun hazırlanma qaydasını sizinlə bölüşürük.
Lazım olan ərzaqlar:
300-400 qram ət
3 ədəd çuğundur
2 ədəd soğan
1 ədəd kök
1 ədəd qırmızı bolqar bibəri
4 ədəd kartof
300 qram kələm
2 yemək qaşığı tomat pastası
2 diş sarımsaq
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 dəstə cəfəri
Yarım dəstə şüyüd
2-3 ədəd göy soğan
Zövqə görə duz, qara istiot
Hazırlanma qaydasını videoda izləyə bilərsiniz.
Nuş olsun!