Balıq qızardarkən 1 qaşıq əlavə edin -  DAHA DADLI
12 fevral 2024 00:45 (UTC +04:00)

Balıq qızardarkən 1 qaşıq əlavə edin - DAHA DADLI

Xırtıldayan balıq yemək üçün bəzi məqamlara diqqət etmək lazımdır.

Lent.az xəbər verir ki, balığı batırdığınız una bir sıra əlavələr edilməlidir.

Adətən buğda və qarğıdalı ununun qarışığı ilə qızardılan balığa bir çay qaşığı çörək qırıntısı əlavə etsəniz, balıqlar daha xırtıldayan olacaq.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 85180

Oxşar yazılar

Ən asan ev pizzası RESEPTİ

Ən asan ev pizzası RESEPTİ

22 aprel 2025 , 12:52
Kartof püresinə   bunu əlavə edin: ən ləzzətli RESEPT

Kartof püresinə bunu əlavə edin: ən ləzzətli RESEPT

21 aprel 2025 , 14:58
Şokoladlı xəmirlə piroq RESEPTİ

Şokoladlı xəmirlə piroq RESEPTİ

19 aprel 2025 , 11:36
Yeməyin soyuducuda 3 qat  daha uzun müddət   saxlamaq üçün SİRLƏR

Yeməyin soyuducuda 3 qat daha uzun müddət saxlamaq üçün SİRLƏR

18 aprel 2025 , 16:46
Ən asan cheesecake RESEPTİ

Ən asan cheesecake RESEPTİ

17 aprel 2025 , 14:54
Sizə  super güc verəcək   səhər yeməyi

Sizə super güc verəcək səhər yeməyi

16 aprel 2025 , 18:03
Kartof püresinin dadını tamamilə dəyişən gizli inqrediyent: Parmesan

Kartof püresinin dadını tamamilə dəyişən gizli inqrediyent: Parmesan

15 aprel 2025 , 16:56
20 dəqiqəyə hazırdır:  Tez bişən yemək RESEPTLƏRİ

20 dəqiqəyə hazırdır: Tez bişən yemək RESEPTLƏRİ

14 aprel 2025 , 15:18