Balıq qızardarkən 1 qaşıq əlavə edin -  DAHA DADLI
12 fevral 2024 00:45 (UTC +04:00)

Balıq qızardarkən 1 qaşıq əlavə edin - DAHA DADLI

Xırtıldayan balıq yemək üçün bəzi məqamlara diqqət etmək lazımdır.

Lent.az xəbər verir ki, balığı batırdığınız una bir sıra əlavələr edilməlidir.

Adətən buğda və qarğıdalı ununun qarışığı ilə qızardılan balığa bir çay qaşığı çörək qırıntısı əlavə etsəniz, balıqlar daha xırtıldayan olacaq.

1 2 3 4 5 İDMAN XƏBƏRLƏRİ
# 85310

Oxşar yazılar

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq  olmaz?

Hansı xiyarlardan turşu qoymaq olmaz?

5 iyul 2025 , 12:15
Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı  yemək olmaz

Hamiləlik planlaşdıranlara bu balığı yemək olmaz

4 iyul 2025 , 10:59
Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

Qarğıdalı çubuqları nədən hazırlanır?

4 iyul 2025 , 09:24
Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

Ən yumuşaq balıq kotleti RESEPTİ

3 iyul 2025 , 14:18
Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI : Qocalmanı ləngidir və...

Qarabaşağın bilinməyən 5 FAYDASI: Qocalmanı ləngidir və...

3 iyul 2025 , 10:14
Dadlı qarabaşaq yarmasını  necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

Dadlı qarabaşaq yarmasını necə bişirmək olar: bu məhsulu əlavə edin

2 iyul 2025 , 19:42
İri dənəli duzdan QAÇIN:  Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

İri dənəli duzdan QAÇIN: Bilmədiyimiz ZƏRƏRLƏR

2 iyul 2025 , 14:34
Şokoladlı tort:  asan və tez RESEPT

Şokoladlı tort: asan və tez RESEPT

1 iyul 2025 , 12:54